Sign In

VTT palkittiin Tampereella pyöräilymyönteisenä työpaikkana

22.9.2016

Tampereen kaupunki ja Liikkuva Tampere palkitsivat 22.9. kolme yritystä kampanjassa, jossa etsittiin kaupungin pyöräilymyönteisimpiä työpaikkoja.

Kaupungin pyöräilymyönteisimmät työpaikat löydettiin sosiaalisessa mediassa kaupunkilaisilta pyydettyjen ilmiantojen perusteella. Ehdotuksia tuli yhteensä 31. Palkinnon saivat Teknologian tutkimuskeskus VTT Tampere, digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita Oy ja ohjelmistoyritys Dicode Oy. Tunnustus henkilökunnan pyöräilyn edistämisestä jaettiin Tampereella nyt ensimmäisen kerran.

Kaikki palkitut yritykset tukevat työntekijöidensä työmatkapyöräilyä tarjoamalla näille turvalliset pyöräparkit sekä hyvät suihku- ja pukeutumistilat. VTT Tampere on lisäksi järjestänyt työntekijöilleen pyöränhuoltokursseja ja hankkinut työpaikalle huoltovälineitä.

Dicoden ja VTT:n työntekijät ovat myös osallistuneet monena vuotena joukkueina pyöräilyn leikkimieliseen kilometrikisaan.

VTT Tampere on mukana myös työmatkaliikuntaan kannustavassa, UKK-instituutin koordinoimassa, KÄPY-hankkeessa.

– VTT:llä työmatkapyöräily on huomioitu jo Hervannan toimitaloa rakennettaessa, kertoo palkinnon vastaanottanut VTT:n päällikkö Terhi Kolari.

Palkitut organisaatiot: vasemmalla Pompo Stenberg Solitasta, Janne Sikiö Dicodesta ja Eveliina Grönroos, Johan Plomp ja Terhi Kolari VTT:ltä ottivat kunniakirjat vastaan palkitsemistilaisuudessa.

 

Liikkujan viikko huipentuu Auton vapaapäivään

Pyöräilyä tukevien työpaikkojen palkitseminen liittyy Unelmien liikkumiskuukauteen sekä 16.–22.9. vietettyyn kansainväliseen Liikkujan viikkoon. Vuosittain järjestettävän teemaviikon tarkoitus on kannustaa ihmisiä pohtimaan arkisia liikkumisvalintojaan ja valitsemaan yksityisautoilua kestävämpiä matkustusmuotoja. Tänä vuonna sen teemana ovat kestävän liikkumisen taloudelliset hyödyt.

Lähde: Tampereen kaupungin tiedote 22.9:
http://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2016/09/22092016_2.html

Ota yhteyttä