Sign In

Älykäs teollisuus

 

​​​​​​​​​​​​​

 

Avaruusteknologiat »

VTT:n moniteknologinen osaaminen ja pitkä historia avaruusteknologian tutkimuksen ja tuotteiden parissa luo ratkaisuja avaruusteknologiaa edellyttävien palveluiden, kuten  sääennusteiden, tietoliikenneratkaisujen ja navigoinnin  kehittämiseen.

​ ​​​

​​​​Digitaalinen suunnittelu ja energiatehokkaat tuotteet »

VTT tarjoaa korkeatasoisia välineitä ja menetelmiä tuottavuuden lisäämiseen, ja koneiden sekä ajoneuvojen energiankulutuksen vähentämiseen.

​ ​​​

Käyttöiän optimointi »

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman käyttöiän optimoinnin malleja, päätöksenteon tukityökaluja, kärkiteknologioita sekä tutkimusympäristöjä ratkaisujen luotettavaan validointiin.

​ ​​​

Metallien ja mineraalien talteenotto ja uusiokäyttö »

Tarjoamme ratkaisuja metallien, metallikomponenttien ja arvokkaiden alkuaineiden tehokkaammalle talteenotolle ja uudelleenkäytölle.

​ ​​​

Painettu äly ja hybridivalmistus »

VTT:n painetun älykkyyden liiketoiminta-alueen asiakkaat hyötyvät ainutlaatuisesta tarjoamastamme, jossa yhdistyy pilottimittakaavan tutkimus- ja kehityspalvelut sekä immateriaalioikeudet.

​ ​​​

Prosessimittaus-ratkaisut »

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita uusia mittausteknologioita ja -ratkaisuita yhdistämällä optisen suunnittelun, instrumentoinnin ja mittaustutkimuksen. 

​ ​​​

Ratkaisuja arktisiin ja kylmiin ilmasto-olosuhteisiin »

​Tutkimustyömme painopiste on kestävässä ja turvallisessa infrastruktuurissa, offshore-, meri- ja rannikkoratkaisuissa sekä toiminnoissa, jotka kestävät kylmien ilmasto-olosuhteiden ankaria ja vaativia oloja.

​ ​​​

​​​​SimulationStore »

VTT on yksi suurimmista mallinnuksen ja simuloinnin käyttäjistä sekä palvelujen tarjoajista Suomessa. Me käytämme laskennallisia työkaluja päivittäin toiminnassamme ja kehitämme menetelmiä, ohjelmistoja sekä teknologioita asiakkaidemme tarpeisiin.

​ ​​​

Teollinen internet »

Teolliseen internetiin liittyvät teknologiat voivat tehostaa tuottavuutta huomattavasti. VTT:n asiantuntemuksen avulla parhaat tavat prosessien tehostamiseen löytyvät nopeasti.

​ ​​​

Teollisuuden puhtaat ja tehokkaat prosessit »

Tulevaisuuden yritykset kilpailevat tarkoituksenmukaisilla, tehokkailla ja puhtailla prosesseilla. VTT:n prosessi- ja optimointiosaaminen sekä alan uusinta tekniikkaa edustavat työkalut ovat hyvä lähtökohta prosessin optimoinnille.

​ ​​​

Tulevaisuuden tehdas »

Tarjoamme asiakkaillemme valmistusteknologioiden ja materiaalien kehittämistä, digitaalisen ja ainetta lisäävän valmistamisen mahdollisuuksien hyödyntämistä, sekä tehtaiden ja tuotantoverkostojen tehostamista.

​ ​​​

​​​​Älykäs valaistus »

Älykäs valaistus luo nyt uusia haasteita liitettävyyteen, toimivuuteen ja integraatioon liittyen. Tarjoamme valikoiman palveluita, joissa yhdistämme tietotekniikkaa suureen määrään valaistustuotteita näiden haasteiden voittamiseksi.

​ ​​​

​​​Kiinnostutko?

Ota meihin yhteyttä!

​Miksi VTT:n kumppaniksi?

  1. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa moniotieteellistä ja teknologista osaamista. Tämä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää täysin uutta teknologiaa ja liiketoimintaa.

  2. Tarjoamme ainutlaatuiset tutkimusympäristöt ja monipuolisia teollisuusoikeuksia kehitystyö tueksi. VTT:n tutkimusympäristöt mahdollistavat koko uuden tuotteen kehitysketjun perustutkimuksesta ja prosessien kehittämisestä aina prototypointiin, kustannustehokkaaseen pilotointiin ja pienimuotoiseen tuotantoon asti.

  3. Ansiomme ovat todennettuja: 9% Global Fortune 500 -listalla olevista yrityksistä on jo asiakkaitamme.

 

  

VTT:n energiatehokkaan ja edullisen AE-anturin ansiosta pystyimme integroimaan venttiilin vuotomittauksen prosessiventtiiliyksiköihin. Venttiilin tiiviys on ratkaisevaa kaikkien prosessien kannalta, ja kyky ennustaa venttiilin kuntoa on siten erittäin tärkeä.    

Sami Hakulinen, tuotekehityspäällikkö, Metso Automation

Yhteistyössä VTT:n kanssa kehittämämme suodatinratkaisu on yrityksellemme erittäin tärkeä: näin merkittävä ratkaisu osuu alan ammattilaisen kohdalle vain kerran.    

Seppo Vartiainen, Managing Director, Jeven Oy 

Esimerkkejä yhteistyöstä kanssamme: