Sign In

Suorituskyvyn optimointi

 

​​

​Suunnittelutyömme alkaa poikkeuksellisesti suorituskyvystä sekä laitteiden toimivuudesta. Laskemme koneiden tekniset tiedot niiden odotusarvoista monifyysisellä lähestymistavalla. Siihen kuuluu oleellisena osana virtuaaliset mallit ja validointiin käytettävät työkalut.

Laskelmien avulla ennustamme ajoneuvojen ja koneiden tulevaa kapasiteettiä, luotettavuutta, elinikää sekä esimeriksi elinkaaren kustannuksia, energiatehokkuutta ja materiaalien hiilijalanjälkeä.

Kehittämällä ja validoimalla haasteellisia koneita, komponentteja sekä voimansiirtoa – voimme buustata tuotekehitystänne merkittävästi.

Virtuaalimallien avulla saadaan uudenlaista näkökulmaa ja vähennetään turhia prototyyppejä

Käyttämämme työkalut sopivat niin materiaalien, osarakenteiden kuin myös rakenteellisten mallien suunnitteluun. Niiden avulla voidaan malleihin suunnitella myös mekaaniset, sähkö-, neste- sekä lämpötasot.

Tarjoamme ratkaisuja, jotka siirtävät tekniset mallit virtuaaliseen koneympäristöön. Näin voimme asiakkaidemme kanssa arvioida tulevan järjestelmän tehokkuutta kokonaisuudessaan ennen kuin se valmistetaan.

Olemme todistetusti saavuttaneet läpimurtoja diesel-sähkövoiman kehittämisessä sekä nostokoneistojen kanssa. Nyt on teidän yrityksenne vuoro tehdä läpimurtoja kanssamme.

Ota yhteyttä