Sign In

Toimitusketjut ja strateginen hankinta

 

​​

Epäilettekö, että teillä ei ole tehokkain tapa kehittää ja ohjata toimitusketjuanne tai oletteko epävarmoja siitä, miten valmistuksen globalisoituminen vaikuttaa ketjun johtamiseen? Vastaako liiketoimintastrategianne ja toimitusketjunne tehokkuus myös asiakkaidenne tuleviin tarpeisiin?

VTT:n kanssa voitte vastata toimintojenne kansainvälistymiseen liittyviin haasteisiin; meillä hankinta- ja tuotantostrategioita kehittää yli 50 kokenutta asiantuntijaa.

Menestymme saumattomalla yhteistyöllä ja luotettavalla asiantuntemuksella

Asiantuntijamme auttavat yritystänne esimerkiksi toimitusketjujen ja toimintamallien tehokkuuden sekä verkottuneen arvonluonnin kehittämisessä. Yhdessä varmistamme, että yrityksenne taktiset ja operatiiviset toimintamallit tukevat liiketoimintastrategian toteuttamista.

Autamme teitä kehittämään kilpailukykyisiä, strategisia ratkaisuja myös tuotantokonseptien uudistamiseen ja tuotannon sijoittumiseen. Tuemme yrityksenne strategista päätöksentekoa sekä analyysien perusteella voimme tarkastella monipuolisesti tuotteisiin ja niiden valmistukseen liittyviä ratkaisuja, esimerkiksi kannattaako ostaa vai valmistaa itse. Yhdessä optimoimme ja kehitämme yrityksenne jakeluverkostoa sekä toimittajayhteistyötä.

VTT:llä on uusia lähestymistapoja verkostojen kehittämiseen ja ulkoisen osaamisen hyödyntämiseen. Menestymme tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakasyrityksen avainhenkilöiden kanssa, ja ratkaisemalla käytännön ongelmat yhdessä.