Sign In

Joustava ja älykäs robotiikka

Kilpailukykyä ja tuottavuutta

Robotit ja robottien kaltaiset järjestelmät lisäävät tuottavuutta eri teollisuuden aloilla. Teollisuusrobotit tarjoavat monipuolisen alustan sovelluksen kehittämiseen, mutta joissain tapauksessa on järkevämpi kehittää uusi laite tai järjestelmä tiettyä sovellusta varten.

Nykyaikainen joustava piensarjatuotanto vaatii uusia ominaisuuksia robottijärjestelmältä: ohjelmointi on oltava nopeaa ja joustavaa, suorituksen aikana täytyy huomioida mahdolliset kappaleiden muotopoikkeamat sekä prosessin laatu täytyy olla tasaista. Tämä vaatii syvällistä osaamista ja ammattitaitoa.

Kehitetään nykyistä prosessia tai luodaan kokonaan uusi

VTT:n kanssa voitte pilotoida tuotteenne valmistuksen automatisointia tai kehittää uuden prosessivaiheen korvaamaan aikaisemmat. Hyödynnämme ratkaisuissamme erilaisia ohjelmointimenetelmiä, anturitekniikkaa kappaleiden paikoituksessa sekä ajonaikaisessa kontaktissa että laaduntarkastuksessa. Kehittyneillä prosessimalleilla varmistamme tehtävälle halutun lopputuloksen. Tarvittaessa rakennamme erikoisrobotin uuteen sovellukseen.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten yrityksesi tuotantoa voidaan kehittää robotiikan avulla.

Ota yhteyttä