Sign In

Älykkäät materiaalit

Ole yhtä älykäs kuin tuotteesi – ota yhteyttä VTT:hen!

Muuta kestävän kehityksen materiaalit älykkäiksi: paranna tuotteittesi älykkyyttä hyödyntämällä VTT:n osaamista älykkäissä materiaaleissa, kuten dendrimeereissä, itsejärjestäytyneissä rakenteissa ja molekyylikapseleissa.

Functionalisuudesta applikaatioihin

VTT:llä on vuosien osaaminen älykkäistä materiaaleista, kuten dendrimeereistä, itsejärjestäytyneistä systeemeistä, kapselirakenteista ja muista funktionalisoiduista materiaaleista. VTT:n erityisosaaminen kattaa mm. antimikrobiset ja kestävät pinnat, kuvantamismolekyylit sekä polymeerisensorit. Lisäksi kehitämme ratkaisuja membraanien likaantumiseen uusilla UF-, MF-, RO- ja FO-membraanimateriaaleilla sekä membraanin pinnan muokkaamisella.

Tuloksia yhteistyöstä

VTT:n henkilökunnalla on vuosien kokemus älykkäistä materiaaleista sekä kaikki tarpeelliset analytiikkalaitteistot. Lisäksi VTT:llä on erinomaiset mahdollisuudet reaktioiden ylösskaalaukseen ja pilot-mittakaavan valmistukseen.
VTT tekee yhteistyötä useiden suomalaisten ja ulkomaisten yliopistojen sekä tutkimuslaitosten kanssa. VTT on toiminut lukuisissa kehitysprojekteissa yhdessä asiakkaiden kanssa mm. metalli- ja rakennusteollisuudessa.