Sign In

Biotalous ja kiertotalous

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Biopohjaiset peruskemikaalit »

Bioteknologiaa, ympäristöystävällistä prosessikemiaa ja muiden alojen erityisosaamista hyödyntämällä VTT laajentaa biopohjaisten monomeerien kehityksen rajoja.

​ ​​​​

​​​Biopohjaiset materiaalit

Uudet biopohjaiset materiaalit odottavat läpimurtoaan - VTT:n biomassan prosessointi ja entsymologinen osaaminen yhdessä kuitu ja komposiittiteknologiaosaamisen kanssa tarjoavat mahdollisuuden kehittää innovatiivisia prosesseja sekä tulevaisuuden tuotteita.

​ ​​​

Biotalouden mahdollistava tutkimus »

Tarjoamme maailmanluokan osaamista ja kehitämme luonnonvarojen ja ympäristöratkaisujen kestävään hyödyntämiseen perustuvaa teknologiaa.

​ ​​​​ ​​​

Elintarvike-, rehu- ja panimotuotteet »

VTT kehittää uusia konsepteja elintarvikealalle ja panimosektorille, jotta kuluttajalle pystytään tarjoamaan terveellinen, kestävän kehityksen mukainen ja maistuva vaihtoehto.

​ ​​​​​

Materiaalien kierrätys ja uudelleen-prosessointi »

VTT on kehittänyt materiaali- ja tuote- ja prosessointiratkaisuja kierrätysmateriaaleille sekä prosessin sisäisille että ulkoisille materiaalivirroille.

​ ​​​

Kestävä energia ja polttoaineet »

VTT tarjoaa avaimet teknologisiin ratkaisuihin, joilla kehitämme yrityksellenne taloudellisesti kannattavan ja luontoa kunnioittavan vaihtoehdon fossiilisille polttoaineille.


​​​Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä!
 

Miksi VTT:n kumppaniksi?

  1. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa moniotieteellistä ja teknologista osaamista. Tämä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää täysin uutta teknologiaa ja liiketoimintaa.
  2. Tarjoamme ainutlaatuiset tutkimusympäristöt ja monipuolisia teollisuusoikeuksia kehitystyö tueksi. VTT:n tutkimusympäristöt mahdollistavat koko uuden tuotteen kehitysketjun perustutkimuksesta ja prosessien kehittämisestä aina prototypointiin, kustannustehokkaaseen pilotointiin ja pienimuotoiseen tuotantoon asti.
  3. Ansiomme ovat todennettuja: 9% Global Fortune 500 -listalla olevista yrityksistä on jo asiakkaitamme.

    

 Referenssejä