Sign In

Kestävän kehityksen arviointi

Ota yhteyttä, niin saat meiltä faktat niin päätöksentekoon kuin viestintäänkin!

Etsimme parhaiten sopivia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja toimintaasi. Asiantuntijamme tuottavat luotettavaa tietoa tuotteesi vaikutuksista kaikilla kestävän kehityksen osa-alueilla.

Vastuullisuus on yhä tärkeämpi osa menestyksekästä yritystoimintaa. Tarvitset tietoa tuotteesi ympäristösuorituskyvystä sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tuemme strategisia valintojasi, jotta voit erottua kilpailijoistasi.

Ympäristö- ja vastuullisuusarvioinnit

Vastuullisuusarvioinnit tarjoavat arvokasta tietoa, jota tarvitset päätöksenteossasi ja tuotekehityksessäsi. Voit hyödyntää tietoa myös viestinnässäsi. Tunnistamme tuotteeseesi, prosessiisi tai toimintaasi liittyviä kestävän kehityksen näkökohtia, joiden avulla voit ottaa harppauksen kohti parempaa liiketoimintaa.

Erityisosaamisalueitamme ovat vastuullisuusarvioinnit, elinkaariarvioinnit (LCA), hiili- ja vesijalanjälki, ekotehokkuus, ympäristötuoteselosteet (EPD) ja eco-design. Järjestämme koulutuksia ja työpajoja samoista aiheista.

Tutkimuksemme on suuntautunut kestävän kehityksen arviointimenetelmiin, indikaattoreihin sekä tuotteen vastuullisuuteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Meillä on vankka kokemus kestävyysarvioinneista EU- ja Tekes-rahoitteisissa projekteissa.

Asiantuntijat käytettävissäsi

Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden kokemus kestävän kehityksen alueella. Olemme verkostoituneet maailmalla tehokkaasti ja toimineet aktiivisesti kansainvälisissä hiilijalanjäljen, vesijalanjäljen, ekotehokkuuden ja sosiaalisen kestävyyden ISO-standardointitöissä.

Hyödynnämme työssämme SULCA-elinkaariohjelmaa, jolla voidaan toteuttaa ympäristöjalanjälkilaskentaa helposti ja läpinäkyvästi. Kehitämme ohjelmaa jatkuvasti vastaamaan ympäristöjalanjälkilaskennan uusia menetelmiä. Olemme toimittaneet lisenssejä teollisuuden, yliopistojen sekä tutkimusorganisaatioiden käyttöön 19 eri maahan.

Olemme työskennelleet ympäristö- ja vastuullisuusprojekteissa yhdessä monien eri teollisuusalojen kanssa: metsä, bioenergia, kemia, kaivokset, metalli ja mineraalit, konepaja, rakentaminen, kuljetus ja logistiikka, kappaletavara, laiva, sähkö ja elektroniikka, tekstiili, media, design, elintarvike ja panimoteollisuus.