Sign In

Digitaalinen maailma

 

​​​​​​​​​​​​​​

Dataperustaiset ratkaisut »

Autamme asiakkaitamme kehittämään uutta liiketoimintaa, joka perustuu datan parempaan hyödyntämiseen.

​ ​​​

Tietoturva »

VTT:n kokonaisvaltainen kyberturvallisuuslähestymistapa auttaa yrityksiä suojautumaan hyökkäyksiltä entistä paremmin ja näin varmistamaan toimintansa turvallisuuden ja jatkuvuuden.

​ ​​​

Langaton tiedonsiirto »

VTT keskittyy langattomien kommunikaatiolaitteiden antenni- ja radio-osaamiseen ja niihin läheisesti liittyvän laskennan toteuttamiseen.

​ ​​​

Painettu äly ja hybridivalmistus »

VTT:n painetun älykkyyden liiketoiminta-alueen asiakkaat hyötyvät ainutlaatuisesta tarjoamastamme, jossa yhdistyy pilottimittakaavan tutkimus- ja kehityspalvelut sekä immateriaalioikeudet.

​ ​​​

Tietoliikenneverkot »

Olemme erityisesti keskittyneet älykkäisiin verkonhallintaratkaisuihin verkkoliikenteen ja -resurssien optimoimiseksi, palvelun laadun mittaamiseen ja varmistamiseen, sekä big datan hyödyntämiseen ja tietoturvaratkaisuihin ja käytäntöihin

​ ​​​

Älykäs valaistus »

Tulevaisuuden valaisimet saattavat olla älypuhelimeen verrattavia monitoimilaitteita. Valaisimet eivät ainoastaan valaise, vaan ne voivat myös havainnoida ympäristöään, välittää tietoa, ilmaista tunnetiloja ja tehdä elämästämme mukavampaa.

​ ​​​

​​​Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä!

​Miksi VTT:n kumppaniksi?

  1. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa moniotieteellistä ja teknologista osaamista. Tämä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää täysin uutta teknologiaa ja liiketoimintaa.
  2. Tarjoamme ainutlaatuiset tutkimusympäristöt ja monipuolisia teollisuusoikeuksia kehitystyö tueksi. VTT:n tutkimusympäristöt mahdollistavat koko uuden tuotteen kehitysketjun perustutkimuksesta ja prosessien kehittämisestä aina prototypointiin, kustannustehokkaaseen pilotointiin ja pienimuotoiseen tuotantoon asti.
  3. Ansiomme ovat todennettuja: 9% Global Fortune 500 -listalla olevista yrityksistä on jo asiakkaitamme.

 

 

Meillä oli koko projektin ajan säännöllisiä, rakentavia keskusteluja, ja VTT:n tiimi kuunteli meitä erittäin tarkasti. Olimme vaikuttuneita kaikkien tiimiläisten innosta, omistautumisesta ja syvällisestä osaamisesta, joiden avulla he kehittivät vakuuttavia ratkaisuja.   

Dr. Martin Siegel, Head of Technology Experts & Scouting, Zumtobel Group 

 

Meillä oli yhteinen tavoite ja työskentelimme VTT:n kanssa ikään kuin olisimme olleet osa samaa tiimiä. Charles Woodwardin johtama tutkimustiimi on todella ystävällinen ja ammattitaitoinen.

Graziano Terenzi, toimitusjohtaja, Inglobe Technologies Srl 

Esimerkkejä yhteistyöstä kanssamme: