Sign In

Data-analytiikka

 

​Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja tiedon analysointiin monilla sovellusalueilla. Pystymme yhdistämään data-analyysin viimeisimpiä menetelmiä ja työkaluja eri sovellusalueiden erinomaiseen asiantuntemukseen. VTT:n data-analyysiratkaisujen avulla asiakkaamme saavat entistä parempaa tietoa omista asiakkaistaan ja sisäisistä prosesseistaan.

Data-analytiikka

Eri sovellusalueiden asiantuntemuksen yhdistäminen vahvaan analyysiosaamiseen muuttaa analyysien teon analytiikaksi. VTT on monitieteellinen tutkimusorganisaatio, jonka asiantuntemus ulottuu tietoliikenteestä elektroniikkaan ja logistiikkaan. Saamme nopeasti koottua projektitiimejä, joilla on asiantuntemusta ja erinomainen kyky analysoida sovellusaluekohtaista tietoa.

Datatiede

Seuraamme jatkuvasti tiedon analysointimenetelmien kehitystä. Teemme myös menetelmätutkimusta erityisesti prediktiivisen analyysin, poikkeamien tunnistamisen sekä käyttäytymismallien alueilla. Nykyisin tutkimuksemme painopiste on reaaliaikaisen tiedon analysoinnissa.

Tiedonkäsittelyinfrastruktuurit

Jotta voimme tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja avaimet käteen -periaatteella, meidän on tunnettava perinpohjaisesti työkalut, joita tehokkaiden tiedonkäsittelyinfrastruktuurien rakentamiseen on käytettävissä. Asiantuntemuksemme ulottuu erilaisista tiedon varastointiratkaisuista visualisointityökaluihin.

Sovelluksia avaruusteknologiasta digitaalisen terveyteen

Meillä on käytettävissä huipputason tiedonkäsittelyinfrastruktuuri, joka tukee uusien tiedon analytiikkaratkaisujen kehittämistä. Kyseisen infrastruktuuriin avulla pystymme tehokkaasti mallintamaan, analysoimaan ja visualisoimaan asiakkaidemme toimittamaa dataa.

Data-analytiikka on tehokas tapa ratkaista ongelmia useilla sovellusaloilla. Olemme tehneet yhteistyötä johtavien tietoliikennealan laitteistojen ja mobiilialustojen valmistajien kanssa usean vuoden ajan. Olemme toimineet menestyksellisesti myös logistiikan ja terveydenhuollon aloilla. VTT:n data-analytiikkaosaajat tekevät jatkuvasti yhteistyötä VTT:n muiden asiantuntija-alojen kanssa edistääkseen edellä mainittujen alojen tutkimusta. Nykyisiin sovellusalueisiin kuuluvat digitaalinen terveys, älykäs valaistus, tietoliikenneverkot, avaruusteknologia ja puettava teknologia.

Ota yhteyttä