Sign In

Digitaalisten palveluiden kehittäminen

 

Autamme asiakkaitamme tarttumaan uudenlaisiin, digitaalisiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

VTT:llä ymmärretään, että menestyvien digitaalisten palveluiden takana on saumattomasti toimiva ja tehokas yhteys tuotteiden ja digitaalisten palveluiden kehittämisen välillä. Menestyvien digitaalisten palveluiden lisäksi asiakkaamme saavat hyödynnettyä entistä tehokkaammin digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet.

Olemme työskennelleet yli 20 vuoden ajan eri ohjelmistojen ja digitaalisten palveluiden kehitysmenetelmien sekä niihin liittyvien työkalujen parissa. Mittavan kokemuksemme ansiosta osaamme sekä valita että soveltaa tapauskohtaisesti parhaat menetelmät ja työkalut.

Esimerkiksi vertailemalla asiakkaamme toimintaa muiden toimijoiden käytäntöihin tai standardeihin, tunnistamme kriittisimmät kehityskohteet, joihin voimme tarttua.

Uuden sukupolven digitaalisten palveluiden kehittäminen

Asiantuntemustamme on hyödynnetty menestyksekkäästi erityisesti ohjelmistointensiivisillä aloilla, kuten telekommunikaatio- ja tietojärjestelmäaloilla. Pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi ABB, Elektrobit, Metso ja Nokia.

Työskentelemme yhteistyökumppanina myös julkisrahoitteisissa projekteissa, kuten useissa SHOK-ohjelmissa. VTT:llä on merkittävä rooli esimerkiksi Tekesin rahoittamassa NeedForSpeed SHOK-ohjelmassa, ITEA2-keskittymään kuuluvassa PROMES-projektissa sekä ARTEMIS-keskittymään kuuluvassa VARIES-projektissa.

VTT tunnetaan monitieteellisenä innovaatiokumppanina, joka ei pelkää soveltaa osaamistaan ennakkoluulottomasti. Digi-innovoinnin kasvaessa yhä merkittävämmäksi tekijäksi, näemme enenevissä määrin digitalisoitumisen hyödyntämistä aloilla, joihin sitä ei vielä helposti osata yhdistää. Tule siis mukaan eturintamaan ja hyödynnä ensimmäisten joukossa digitalisoitumisen mahdollisuuksia kanssamme.