Sign In

Tietoturva

 

​Estä tietoturvahyökkäykset tuotteitasi, tuotantoprosessejasi sekä tietoliikenneverkkojasi kohtaan

VTT:n kokonaisvaltainen kyberturvallisuuslähestymistapa auttaa yrityksiä suojautumaan hyökkäyksiltä entistä paremmin ja näin varmistamaan toimintansa turvallisuuden ja jatkuvuuden. VTT auttaa yrityksiä kehittämään luotettavia alustoja ja palveluja varmistamaan tietoturvan riittävän tason kehitysprosessin aikaisessa vaiheessa. VTT:llä on kattava kokemus standardoiduista tietoturvaratkaisuista sekä varmenteiden, avainten, kryptografian ja vesileimojen käytöstä.

On erittäin tärkeää, että kaikki verkkojärjestelmät ja niihin yhteydessä olevat laitteet suunnitellaan tietoturva huomioiden. Suojausjärjestelmien haavoittuvuus voi altistaa verkot luvattomalle tai rikolliselle käytölle, mistä voi aiheutua vakavia seurauksia ja huomattavia taloudellisia menetyksiä. Tietoturva tulee huomioida kehitysprosessissa jo varhain, sillä sen toteuttaminen jälkikäteen voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta. VTT:n avulla suunnittelet laitteesi niin, että niitä ei ole mahdollista päästä käyttämään tai sammuttamaan luvatta.

Tietoturvaratkaisumme: 

 

Kyberturvallisuus-testaus »

VTT tarjoaa asiakkailleen kyberturvallisuustestausta ja riskianalyysejä, jotka varmistavat tietoturvallisuuden laitteen tai ohjelmiston elinkaaren kaikissa vaiheissa – suunnitteluvaiheen vaatimuksista käytönaikaiseen ylläpitoon.

​ ​​​

​​​​Teollisuuden kyberturvallisuus »

VTT:n palvelut auttavat varmistamaan teollisen tuotannon kyberturvallisuuden ja häiriöttömän jatkuvuuden. VTT tarjoaa asiakkailleen teollisen tuotannon kyberturvallisuuskartoituksia, kybersuojaustason parannussuunnitelman ja kybersuojauksen toteutuksen.
​ ​​​

Turvallisuus-ratkaisut sulautetuille järjestelmille »

VTT auttaa asiakkaitaan rakentamaan turvallisia sulautettuja järjestelmiä. Suunnittelemme ja toteutamme turvalliset ympäristöt eri laitteille, ovat ne sitten älypuhelimia, reitittimiä, ympäristöantureita tai älykkään sähköverkon komponentteja.

​ ​

​ ​​​

Kaipaatko tukea yrityksesi T&K-prosessiin?

Ota meihin yhteyttä!