Sign In

Viestintäjärjestelmien suorituskyvyn testaus

 

Suorituskyvyn testaaminen parantaa verkkojen ja palveluiden laatua

Korkealaatuisten verkkolaitteiden ja -palveluiden kehittäminen edellyttää viestintäjärjestelmien syvällistä ymmärtämistä. VTT tuntee viestintäprotokollien kaikki kerrokset perinpohjaisesti, joten testauspalveluvalikoimamme kattaa viestintäjärjestelmien kaikki komponentit tai sovellukset. Kattavan järjestelmäosaamisensa ansiosta asiantuntijamme ymmärtävät kokonaisuuksia.

VTT:n edistykselliset suorituskyvyn ja laadun mittaamiseen tarkoitetut testauslaboratoriot ja -työkalut tuottavat korkealaatuisia tuloksia. Laboratoriotilat, kuten Converging Networks Laboratory, ovat asiakkaiden käytettävissä ja VTT:llä on myös turvaluokitellut tilat luottamuksellisten ja salaisten projektien toteuttamista varten. Meillä on kokemusta myös kenttätesteistä.

Tarjoamme testaus- ja mittauspalveluita eri aloille

VTT:n suorituskyky- ja laatumittaustuloksia on hyödynnetty lukuisissa asiakasprojekteissa esimerkiksi tietoliikenteessä, kuljetuksessa, maanpuolustuksessa ja avaruustekniikassa, mutta palvelemme myös muiden alojen toimijoita. Esimerkkejä viimeaikaisista asiakkaista ovat Nokia Networks, Singaporen sataman toiminnasta vastaava yhtiö PSA, Suomen puolustusvoimat ja Euroopan avaruusjärjestö.

Ylläpidämme huippuosaamistamme osallistumalla myös julkisesti rahoitettuihin projekteihin, kuten Tekes CORE+ ja Celtic+ NOTTS. Lisäksi olemme mukana eurooppalaisten huipputoimijoiden verkostoissa, kuten COST Action IC1003 Qualinet.