Sign In

Tietoliikenteen luokittelu ja priorisointi - QoS

 

Tarjoamme laadukkaat tietoverkot ja palvelut tietoliikenteen luokitteluun sekä priorisointiin (QoS) liittyvän teknologian avulla.

Yritysten toiminnan kannalta hyvin toimivat verkkoyhteydet ovat elinehto. VTT:n tietoverkkojen ja palveluiden laadun mittaamiseen sekä hallintaan liittyvien ratkaisujen avulla asiakkaamme voivat luottaa heidän kannalta tärkeimpien verkkopalveluiden toimintaan joka tilanteessa. Palveluntarjoajat voivat puolestaan tarjota avullamme käyttäjilleen erinomaisen käyttökokemuksen.

Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat Euroopan avaruusjärjestö, Singapore PSA, Suomen puolustusvoimat sekä Nokia Solutions and Networks. Olemme mukana eurooppalaisten huipputoimijoiden COST Action IC1003 QUALINET -verkostossa, jossa toimimme Suomen maaedustajana.

Tärkeimpiin tutkimusprojekteihimme kuuluvat Celtic+ QuEEN ja Tekes CORE+. Celtic+ QuEEN -projektissa määrittelemme käyttäjän kokeman palvelunlaadun (QoE) mittareita ja malleja erilaisille verkkopalveluille, kuten esimerkiksi pilvipalveluille. Projektissa Tekes CORE+ lisäämme kognitiivisia ominaisuuksia tietoverkkoihin.

VTT luo ihanteellista käyttökokemusta QoE-teknologian avulla

Käyttäjän kokemaan palvelunlaatuun (QoE) liittyvät ratkaisumme tähtäävät tehostettuun käyttökokemukseen huomioimalla sovellusten ja palveluiden erityispiirteet. Osaamisemme on huipputasoa ja teemme työtä kaikista vaativimpien asiakkaiden kanssa. Kuulumme alan tärkeimpiin kansainvälisiin verkostoihin ja osallistumme alan merkittävimpiin tutkimusprojekteihin.

Meillä on vahva osaaminen QoS-teknologioissa, tietoliikenneprotokollissa, siirtotekniikoissa sekä mobiiliverkkoihin liittyvissä aiheissa, kuten liikkuvuuden hallinnassa. Näiden lisäksi ymmärrämme myös verkkoyhteyksien kautta käytettäviä sovelluksia ja palveluita.

VTT:n laboratoriotilat, kuten "Converging Networks Laboratory", ovat tarvittaessa myös asiakkaidemme käytettävissä. Meillä on turvaluokitellut tilat luottamuksellisten ja salaisten projektien toteuttamista varten.

 

 quality_of_service.jpg