Sign In

Kestävät ja älykkäät yhdyskunnat

 

​​​​​​​​​​​​​​​​

Kaupunkien energiajärjestelmät »

VTT kehittää yhdessä energia- ja teknologiakumppaneiden kanssa innovatiivisia ja resussitehokkaita kaupunki- ja aluekonsepteja sekä ratkaisuja.

​ ​​​

Huomisen likenneratkaisut »

Erityisiä asiantuntijuusalueita ovat liikenneturvallisuus, liikennejärjestelmän kehittäminen, logistiikka, älyliike​nne, ajoneuvojärjestelmät, sekä palvelututkimus.

​ ​​​

​​​​Rakennettu ympäristö »

Kehitämme  älykkäit​​ä energiaratkaisuja tuomaan asiakkaillemme lisäarvoa kustannussäästöinä, tehokkaampana tuotantona ja pienempänä hiilijalanjälkenä sekä kasvanutta hyvinvointia alueiden käyttäjille.

​ ​​​

Älykäs hallinto »

VTT tukee kaupunkeja ja yrityksiä saamaan parhaan vaikuttavuuden Smart City -hankkeissa. Monialaiset asiantuntijamme varmistavat systeemisen kehittämisen kestävällä tavalla.

​ ​​​

​​​​Älykäs valaistus »

Älykäs valaistus edellyttää osaamista langattomista teknologioista, mittausjärjestelmistä sekä valaistuksesta. Nämä ovat kaikki osa-alueita, joista VTT:llä on vahvaa näyttöä.

​ ​​​

 

​​​Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä!

Miksi VTT:n kumppaniksi?

  1. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa moniotieteellistä ja teknologista osaamista. Tämä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää täysin uutta teknologiaa ja liiketoimintaa.
  2. Tarjoamme ainutlaatuiset tutkimusympäristöt ja monipuolisia teollisuusoikeuksia kehitystyö tueksi. VTT:n tutkimusympäristöt mahdollistavat koko uuden tuotteen kehitysketjun perustutkimuksesta ja prosessien kehittämisestä aina prototypointiin, kustannustehokkaaseen pilotointiin ja pienimuotoiseen tuotantoon asti.
  3. Ansiomme ovat todennettuja: 9% Global Fortune 500 -listalla olevista yrityksistä on jo asiakkaitamme.
 

 

VTT:n asiantuntijoiden tuki on ollut avain-asemassa projektin onnistumisen kannalta. Me tiedämme mitä haluamme, VTT tietää, miten voimme sen saavuttaa.

Kehityspäällikkö Esa Halmetoja, Senaatti-kiinteistöt 

Optimointiprosessista ja järjestelmäratkaisun kehittelystä saimme inspiraatiota ja opimme uutta. Hyödynnämme tätä VTT:n kehitystyöhön perustuvaa uutta tietoa tulevissa alue-suunnittelu- ja rakennus-tuotteissamme.    

Toni Tuomola, Yksikönjohtaja, Skanska Talonrakennus Oy

Esimerkkejä yhteistyöstä kanssamme: