Sign In

Kaupunkiekosysteemit

 

​​​​

Liiketoimintaekosysteemit

Etsitkö kasvua, uudistumista tai uusia mahdollisuuksia kaupunkiekosysteemeistä? Miten löydät uudet kilpailukykyiset yritysrajat ylittävät liiketoimintamallit?

Laajempi ymmärrys kaupunkiekosysteemistä ja sen avaintoimijoista auttaa löytämään uudet mahdollisuudet ja sopivat liiketoimintamallit. On tärkeää löytää uusia tapoja vaikuttaa toimijoiden rinnakkaiseen kehittymiseen ekosysteemissä.

Vastaavatko strategia ja tarjoama kehittyviä asiakastarpeitasi? Pystytkö integroimaan verkoston toimijoiden osaamisen asiakaslähtöisiksi ratkaisuiksi? Miten käyttäjän ja kuluttajan tarpeiden ymmärryksen voisi hyödyntää liiketoimintamallisi uudistamisessa?

Haluaisitko tehdä asiakkaiden ja toimittajien kanssa yhteistyötä systemaattisemmin – tai tarvitsetko uusia yhteistyökumppaneita? Haluaisitko välttää toimittajaloukut ja kehittää modulaarisesti uusia ratkaisuja asiakkaillesi? Etsitkö kestävään liiketoiminnan ja elinkaariajattelun avulla uusia liiketoimintamahdollisuuksia?

Toimiakseen kilpailukykyisesti kaupunkiekosysteemissä on hyödynnettävä erilaisia yhteistyön muotoja useiden eri yhteistyötahojen kanssa. Avoimen ja verkottuneen yhteistyön erilaisten muotojen hyödyntäminen kaupunkiekosysteemissä tukee kaupunkien ja yrityksen kasvua sekä kannattavuutta, luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja auttaa sitouttamaan ekosysteemin muut toimijat yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Me tuomme laajemman ymmärryksen liiketoimintaekosysteemistä, arvoverkostoista ja toimitusketjuista osaksi asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämistä kaupunkiekosysteemissä. Meidän kanssamme kaupunki tai yritys voi löytää uusia mahdollisuuksia sekä nykyisessä että tulevassa verkottuneessa liiketoimintaympäristössä.

Tarjoamme oman osaamisemme kaupungin, yrityksen ja sen verkostojen kehittämiseen sekä tuemme uusien liiketoimintasuhteiden rakentamista. Kehitämme aktiivisesti myös omia yhteistyötapojamme yritysrajapinnassa ja "General Finland" osuuskunta on yksi esimerkki aktiivisesta roolistamme myös pk-yritysten kehittymisen ja kansainvälistymisen tukijana.