Sign In

Liiketoiminnan kehittäminen

 

VTT Liiketoiminnan kehittäminen

​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

​​​​Ennakointi »

VTT tarjoaa ennakointipalveluita, jotka yhdistävät strategisen ja osallistavan ennakoinnin menetelmät systeemisiksi prosesseiksi, joissa luodaan visioita ja sitoutetaan toimijat yhteisiin tavoitteisiin.

​ ​​​

​​​​Liiketoiminnan ekosysteemit »

Etsipä yrityksesi kasvua, uudistumista tai täysin uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan ekosysteemeistä – VTT:n avulla löydät kilpailukykyiset sekä yritysrajat ylittävät liiketoimintamallit.

​ ​​​

Riskienhallinta »

Tavoitteemme on pienentää ihmisiin, ympäristöön ja omaisuuteen sekä liiketoimintaan kohdistuvia riskejä sekä tuottaa tietoa riskien parempaan hallintaan.

​ ​​​

Teollinen palveluliiketoiminta »

Luomme VTT:llä innovaatioita yhdistämällä kehittyneintä teknologiaa palveluliiketoiminnan asiantuntemukseen, vahvalla kokemuksella.

​ ​​​

Tietoanalyysit »

VTT:n tietoanalyytikoilla on vahva osaaminen kansainvälisen teknistieteellisen sekä patentti- ja markkinatiedon hakemisessa ja analysoinnissa.

​ ​​​

Transitio­johtaminen »

Tarjoamme työkaluja, joilla voit positioida organisaatiosi suhteessa globaalien ajurien muutoksiin ja teknologiamuutoksiin.

​ ​​​

 

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä!

Miksi VTT:n kumppaniksi?

  1. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa moniotieteellistä ja teknologista osaamista. Tämä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää täysin uutta teknologiaa ja liiketoimintaa.

  2. Tarjoamme ainutlaatuiset tutkimusympäristöt ja monipuolisia teollisuusoikeuksia kehitystyö tueksi. VTT:n tutkimusympäristöt mahdollistavat koko uuden tuotteen kehitysketjun perustutkimuksesta ja prosessien kehittämisestä aina prototypointiin, kustannustehokkaaseen pilotointiin ja pienimuotoiseen tuotantoon asti.

  3. Ansiomme ovat todennettuja: 9% Global Fortune 500 -listalla olevista yrityksistä on jo asiakkaitamme.

 

 

Projekti auttoi saamaan irti toiminnastamme teoreettisen näkökulman ja näkemyksen mitä aluetta meidän tulee kehittää viedäksemme liiketoimintaa kohti erinomaisuutta.

Ari Väisänen, Engineering Manager, Sabriscan Oy

     

Projektin ansiosta saimme sidosryhmistämme ja asiakkaistamme parempaa tietoa, jota pystyimme hyödyntämään palvelutarjooman täsmentämisessä ja verkostojemme ymmärtämisessä. Emme olisi itse näin systemaattisesti ja eri työkaluja hyödyntäen pystyneet analysoimaan käynnistyvään liiketoimintaamme liittyviä verkostoja. Clean Waters on Vapo Ventures -toiminnan ensimmäinen startup ja toimii mallina uusille startup- avauksille tulevaisuudessa.

Marika Ryyppö, Vapo Clean Waters, operatiivinen johtaja

Esimerkkejä yhteistyöstä kanssamme: