Sign In

Pintakäsittelykonsepti (SUTCO)

Innovatiivia pintakäsittelymahdollisuuksia semi-pilot mittakaavassa

​Konsepti tarjoaa innovatiivisia pintakäsittelymahdollisuuksia, jotka perustuvat laitteiston joustavaan ja modulaariseen rakenteeseen.

Pintakäsittelylinjan muunneltavuus tarjoaa mahdollisuuksia uusien tuotteiden ja prosessien tutkimiseen. Kemikaalien toimittajillat, painotaloilla, konverttereilla ja brändin omistajilla on mahdollisuus testata uusia ideoita taloudelisesti erilaisille materiaalipohjlle.

Ainutlaatuinen tutkimusympäristö nanofilmien valmistukseen ja vaahtopäällystykseen

Erilaisten päällysteiden applikointi useille pohjaradoille useilla erityppisillä päällystysmenetelmillä. Pohjaradat voivat olla muovi- tai nonvowenpohjiaisia, kartonkia, paperia.

Tällä hetkellä nanosellupohjiasten fimien valmistus, nanosellun päällystys sekä vaahtopäällystys ovat merkittävin tutkimusalue. Lisäksi barrierpäällysteidne tutkimus on merkittävässä asemassa asiakastöissä. Useimmat asiakastyöt liittyvät myöskin kyseisin aihealueisiin.

Huomisen tutkimustarpeiden ennakointi

SutCo tutkimusympäristön muunneltavuus mahdollistaa sen päivityksen myös tutkimustarpeisiin tulevaisuudessa. SutCo voidaan päivittää yhteistyössä laitevalmistajien kanssa tai omalla työllä. Vuosien kuluessa olemme rakentaneet yhteistyöverkoston alihankkijoiden kesken, joka varmistaa mukautumisen projektityössä nouseviin erilaisiin vaatimuksiin. Voimme palvella kemikaalitoimittajia, painotaloja, konverttereita, brändin omistajia sekä paperiteollisuutta.