Sign In

Terveys ja hyvinvointi

 

​​​​​​​

Diagnostiset testit »

Kehitämme molekyylidiagnostisia testejä asiakkaillemme lääketieteen diagnostiikkaan, terveys- ja hyvinvointialalle sekä teollisuuden prosessien ohjaukseen.

​ ​​​

Digitaalinen terveys »

VTT:n huipputason ICT:n ja lääketieteellisen teknologian osaaminen yhdistyy terveydenhuollon haasteiden ja kehitystrendien syvälliseen ymmärtämiseen.

​ ​​​

Elintarvike-, rehu- ja panimotuotteet »

VTT kehittää uusia konsepteja elintarvikealalle ja panimosektorille, jotta kuluttajalle pystytään tarjoamaan terveellinen, kestävän kehityksen mukainen ja maistuva vaihtoehto.

​ ​​​

Prosessimittaus-ratkaisut »

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita uusia mittausteknologioita ja -ratkaisuita yhdistämällä optisen suunnittelun, instrumentoinnin ja mittaustutkimuksen. 

​ ​​​

​​​​Puettava teknologia »

Kehitämme teknologiaa puettaviin tuotteisiin kuten vaatteisiin, kuulokkeisiin, kelloihin ja silmälaseihin. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia koko tuotekehitysketjun kattavia palveluita.

​ ​​​

​​​Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä!

Miksi VTT:n kumppaniksi?

  1. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa moniotieteellistä ja teknologista osaamista. Tämä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää täysin uutta teknologiaa ja liiketoimintaa.
  2. Tarjoamme ainutlaatuiset tutkimusympäristöt ja monipuolisia teollisuusoikeuksia kehitystyö tueksi. VTT:n tutkimusympäristöt mahdollistavat koko uuden tuotteen kehitysketjun perustutkimuksesta ja prosessien kehittämisestä aina prototypointiin, kustannustehokkaaseen pilotointiin ja pienimuotoiseen tuotantoon asti.
  3. Ansiomme ovat todennettuja: 9% Global Fortune 500 -listalla olevista yrityksistä on jo asiakkaitamme.
 

VTT:n pienihäviöinen valokanava-alusta antaa meille mahdollisuuden parantaa lääketieteellisiä virtuaalisen näytteenoton tuotteitamme, kun voimme miniatyrisoida kaiken tarvittavan optiikan pienelle sirulle. Näin voimme tehdä varsin monimutkaisista laitteista aiempaa pienempiä ja samalla vähentää kustannuksia. VTT sitoutui vahvasti laadunhallintaan ja luotettavan tuotannon kehittämiseen, mikä on ollut olennaista siirtyessämme kohti tuotteemme menestyksellistä kaupallistamista.

Eduardo Margallo, toimitusjohtaja, Medlumics 

Esimerkkejä yhteistyöstä kanssamme: