Sign In

Vähähiilinen energia

 

​​​​​​​​​​​

Kestävä energia ja polttoaineet »

VTT tarjoaa avaimet teknologisiin ratkaisuihin, joilla kehitämme yrityksellenne taloudellisesti kannattavan ja luontoa kunnioittavan vaihtoehdon fossiilisille polttoaineille.​

​ ​​​

​​​​Tulevaisuuden energiajärjestelmät »

VTT:ssä on yli 500 energia-alan huippuasiantuntijaa, jotka pystyvät yhdistämään tutkimuksen, teknologian ja liiketoiminnan näkökulmat asiakkaiden tarpeiden ja ongelmien ratkaisuun.

​ ​​​

Tuulivoima »

Tarjoamme huippuluokan asiantuntemusta tuulivoiman järjestelmäintegroinnissa ja kylmiin olosuhteisiin soveltuvassa tuulivoimateknologiassa.

​ ​​​

Ydinvoima »

Tiimissämme on 200 ydinvoima-alan ammattilaista, joiden erityisosaaminen on tukenasi uuden voimalan, lisenssin uusimisen, voimalan päivittämisen tai jätteenkäsittelystrategian suunnittelun aikana.

​​​​Yhdistetty sähkön ja lämmön tuotanto

Teknologioidemme avulla voidaan vähentää kasvihuonekaasu-päästöjä, laajentaa ​polttoainevalikoimaa ja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista.

​ ​​​

​ ​​​

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä!

Miksi VTT:n kumppaniksi?

  1. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa moniotieteellistä ja teknologista osaamista. Tämä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää täysin uutta teknologiaa ja liiketoimintaa.
  2. Tarjoamme ainutlaatuiset tutkimusympäristöt ja monipuolisia teollisuusoikeuksia kehitystyö tueksi. VTT:n tutkimusympäristöt mahdollistavat koko uuden tuotteen kehitysketjun perustutkimuksesta ja prosessien kehittämisestä aina prototypointiin, kustannustehokkaaseen pilotointiin ja pienimuotoiseen tuotantoon asti.
  3. Ansiomme ovat todennettuja: 9% Global Fortune 500 -listalla olevista yrityksistä on jo asiakkaitamme

Esimerkkejä yhteistyöstä kanssamme: