Sign In

Tulevaisuuden hajautetut energiateknologiat ja -järjestelmät

 

​​

VTT luo asiakkaille lisäarvoa erityisesti monialaisen,  neutraalin ja kansainvälisesti vahvasti verkottuneen tutkimusorganisaation voimavaroilla ja vuosikymmenien käytännön kokemuksella. Meillä on yli 400 energia-alan huippuasiantuntijaa ja pystymme liittämään projekteihin asiakastarpeiden mukaiset osaamiset tarvittaessa.

VTT;n tarjoamaan kuuluu erilaisia laskenta, mallinnus- ja simulointityökaluja ja niihin kytkeytyviä tutkimus-, teknologian kehitys- ja innovaatiopalvelukokonaisuuksia:

  1. uusia energiantuotantoteknologioita (esim. tuulivoima kylmissä olosuhteissa, polttokennot, aurinko-energiajärjestelmät)
  2. älykkäitä antureita, mittareita ja mittausjärjestelmiä.
  3. uusia materiaaleja uusiin teknologioihin ja ratkaisuihin.

Valitse VTT strategiseksi kumppaniksi tulevaisuuden teknologioiden ja järjestelmien kehittämiseen

Suomi on toisella sijalla Global Cleantech Innovation 2014 -indeksissä. VTT;n rooli suomalaisessa innovaatioympäristössä on laajasti tunnustettu ja pidämme indeksiä yhtenä osoituksena kyvystämme tukea asiakkaitamme globaaleissa innovaatioympäristöissä.

VTT tuottaa palveluja ministeriöille, energiavirastoille, energiayhtiöille ja energiaintensiiviselle teollisuudelle sekä kaupungeille ja kunnille. Keskitymme myös ylläpitämään kansainvälisen teknologiateollisuuden ja PK-sektorin kilpailukykyä. Autamme asiakkaitamme niin tutkimuksessa, teknologian ja ratkaisujen kuin myös liiketoiminnan kehittämisessä.

Jos etsit huippuosaamista tai strategista kumppania uuden energiateknologian tai erilaisten oheisjärjestelmien kehittämiseen, VTT on palveluksessasi.