Sign In

Tuulivoima

 

​​​​

 

Tarjoamme huippuluokan asiantuntemusta tuulivoiman järjestelmäintegroinnissa ja kylmiin olosuhteisiin soveltuvassa tuulivoimateknologiassa.

Tuulivoima johtaa uusiutuvien energiamuotojen maailmanlaajuista kasvua

Vuoteen 2030 mennessä tuulivoima on kasvanut tärkeäksi tuotantoteknologiaksi, jonka odotetaan tuottavan noin 15 % maailman sähköstä. Markkinoiden ja ilmasto-olosuhteiden laaja kirjo luo markkinoiden eriytymistä sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia valmistuksessa, rakentamisessa, käytössä ja kunnossapidossa sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti.

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Uskomme tuulivoimateknologian, Big Datan ja esineiden Internetin yhdistelmään perustuvien uusien tuotteiden, asiantuntemuksen ja palveluiden muuttavan myös tuulivoiman liiketoimintaympäristön. VTT on aktiivinen toimija useissa kansainvälisissä tutkimus- ja kehitysverkostoissa hyödyntääkseen kokemuksensa mahdollisimman hyvin asiakkaidensa ja kumppaneidensa eduksi.

Yhdistä VTT:n asiantuntemus tarpeisiisi

Meillä on yli 25 vuoden kokemus teknologian kehittämisestä uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseksi ja tehdäksemme tuulivoiman hinnasta kilpailukykyisen erityisesti kylmissä olosuhteissa.

Ota yhteyttä

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat tekniset ratkaisut tuotekehityksen, testauksen ja suunnittelun tarpeisiin. Teemme tarvittaessa yhteistyötä myös muiden tutkimuslaitosten kanssa, jolloin palveluvalikoima laajenee entisestään.​