Sign In

Ydinvoimalan elinkaarihallinnan ja materiaalien suorituskyvyn optimointi

 

​​

VTT auttaa ydinvoimaloiden omistajia, käyttäjiä ja toimittajia säilyttämään olosuhteet ihanteellisina ja pitämään komponenttien käyttöiän optimaalisella tasolla.

Tarjoamme ainutlaatuisen, itsenäisen ja kansainvälisesti tunnustetun yhdistelmän syvällistä alan tuntemusta, tutkimusympäristöjä, sekä käytännön kokemusta. Asiakkaamme luottavat meihin materiaalien ja komponenttien karakterisoinnissa ja niiden käytönaikaisen kunnon ja eliniän turvallisessa ja tarkassa arvioinnissa.

Hyödynnä laaja-alaista erityisasiantuntemusta

Asiantuntemuksemme materiaalien suorituskyvyn alalla kattaa säteilyn vaikutukset materiaalien mikrorakenteisiin ja käyttäytymiseen, ympäristöavusteisen murtumisen, materiaalien muodonmuutosprosessit, materiaalien ikääntymisilmiöt sekä materiaalien käyttäytymisen korkeissa lämpötiloissa ja tuotanto-olosuhteissa.

Rakenteellisen eheyden alalla tarjoamme asiantuntemusta rikkomattomissa aineenkoetusmenetelmissä (NDE) sekä laajan valikoiman materiaalien mallinnusta asiakkaidemme tarpeisiin.

Valitse VTT, kun tarvitset puolueettomia ja riippumattomia arviointipalveluita.

VTT:n tietämyksen ja kokeellisten laitosten ansiosta kykenemme arvioimaan vaurioiden tilan yksityiskohtaisesti ja ennustamaan sen tulevan kehityksen rakenteissa, jotka altistuvat korkeille tai matalille lämpötiloille. Kansainvälisesti tunnustetuissa tutkimustiloissamme on sekä standardisoituja testauslaitteita että pitkälle kehittyneitä tutkimuslaitteita. VTT tarjoaa säännöllisesti puolueettomia ja riippumattomia palveluita sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaille.