Sign In

AARRE

Nopeat liiketoimintamallikokeilut

  • Hankkeessa tehdään nopeita kokeiluja yritysten kanssa
  • AARRE-hanke vastaa tutkimusosion suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • Kokeiluiden tarkoitus on saada konkreettista tietoa keskeisimmistä tekijöistä liiketoimintamallin onnistumisen kannalta
  • Hyötynä konkreettiset tulokset, aito yhteistyö

Nopea kokeilu 1: Liiteri - 24h-työvälineiden vuokrausta ja arjen palveluita Teurastamolla

CoreOrientin vetämä työvälineiden vuokrauspalvelu Liiteri aukeaa 28.9 Teurastamolla. Liiterin omat sivut ovat täällä http://liiteri.net/ Liiteri on herättänyt paljon kiinnostusta sekä mediassa että kuluttajissa! Löydät siitä juttuja mm. Helsingin sanomista, Talouselämästä, Yleltä ja Iltasanomista. Käy sinäkin kokeilemassa vuokraamista! Kuulemme mielellämme myös sinun kokemuksia ja ajatuksia - palvelua kehitetään esiin tulevien tarpeiden mukaan.

Liiteri kansikuva.png 

AARRE-hanke on tekemässä pilotissa tutkimusta. Selvitämme kuluttajien suhtautumista kiertotalouden palveluihin, Liiterin käytännön toimivuutta ja tarpeita sekä arvioimme palvelun ympäristövaikutuksia.  http://www.vtt.fi/medialle/uutiset/ty%C3%B6v%C3%A4lineiden-vuokrauspalvelua-testataan-teurastamolla

Nopea kokeilu 2: Pihakiviä Hermannin yhteisöpalstalla

Puukivet.jpgHermannin yhteistöviljelijät asentavat lokakuun 2016 aikana Destaclean Oy:n uusioraaka-aineesta valmistettuja pihakiviä palstalleen käytäviksi. Hermannin palsta on keskeisellä paikalla Helsingissä ja lähistön asukkaiden suosittu ulkoilukohde.

Kokeilu avaa käyttäjien asenteita ja ajatuksia sekä tuo kiertotaloutta ja puukiviä itsessään suuremman yleisön tietoisuuteen konkreettisella tavalla.

 

Kuva Destaclean Oy