Sign In

MaasDigiboksi

Seuraa meitä:

Materiaalia ja tapahtuma tarjolla

  • Taksin kuljettaminen kiinnostaa, mutta kuinka se tapahtuu 1.7. alkaen? Olemme laatineet taksitoimintaan liittyvän infograafin, joka havainnollistaa mm. taksiyrittäjyyteen ja taksinkuljettajan ajoluvan saamiseen liittyviä ehtoja. Katso tarkemmin sivuiltamme kohdasta ”Infograafit ja julkaisut”.
  • Ensimmäisen webinaarin tallenne on nyt katsottavissa YouTubessa. Noin tunnin kestävä video sisältää mm. liikenteen muutoksien taustoitusta sekä yksityiskohtia taksiliikenteen muutoksista maaseudun näkökulmasta. Äärimmäisen mielenkiintoista kuultavaa! Katso vaikka pala kerrallaan, jos ei ehdi yhdellä kerralla. Lue lisää Videot ja esitykset -sivuilta!
  • Järjestämme tutkijatapaamisessa Maaseudun liikenne -työryhmän 30.-31.8.2018. Lue lisää Tapahtumat-sivulta

Projektiesittely

 

 @MaasDigiboksi Twitterissä:

Tervetuloa verkkosivuille, joiden sisältö käsittelee kuljetusten ja liikkumisen muutosta maaseudun pk-yritysten ja muiden maaseudun toimijoiden näkökulmasta. Suomessa kuljetukset ja liikenne ovat muutoksessa, koska alan lainsäädäntö uudistuu voimakkaasti jo vuoden 2018 aikana. Myös liikenteen digitalisoituminen tuo uusia mahdollisuuksia kuljetusten suunnitteluun, toteuttamiseen ja yhdistelyyn.

Maaseudulle on ominaista pitkät etäisyydet ja ohuet kuljetusvirrat. Siksi kuljetusten tarkastelussa on hieman erilaisia piirteitä verrattuna kaupunkialueisiin, joissa on suuremmat kuljetusvirrat: joukkoliikennettä ja paljon erilaisia henkilö- ja tavarakuljetuksia.

Tämän viestintähankkeen keskeinen tavoite on monipuolisesti koota ja välittää tietoa sekä konkreettisia esimerkkejä koko Suomesta. Varsinkin maaseudulla kuljetukset ja liikenne kehittyvät parhaiten eri toimijoiden yhteistyönä ja uutta kokeillen. Täältä saa poimia ideoita mukaansa!

Maaseudun kuljetusten ja liikenteen digiboksi -esite kertoo tarkemmin hankkeen toteutuksesta.

MaasDigiboksi_Esite.pdf

Hankkeen visuaalisuuden tuotti Studio Andrei.