Sign In

VTT Memsfab Oy

VTT:n vuosikertomus 2015

VTT Memsfab Oy:n toimiala on mikro- ja nanoelektroniikan materiaalien ja komponenttien sopimusvalmistus. Yhtiö tekee tuotantoa Micronovan puhdastilassa samoilla laitteilla, joilla VTT tekee tutkimusta ja kehitystä. Tällä toimintamallilla VTT:llä tehtävä kehitystyö on helposti siirrettävissä tuotantoon, koska työvaiheita ei tarvitse ajaa uudelleen sisään toisessa tehtaassa. Tuotannollinen toiminta on VTT konsernissa eriytetty omaan yhtiöönsä paitsi tutkimuksesta poikkeavan luonteensa vuoksi, myös tuotevastuusyistä.

VTT Memsfab Oy on toiminut viisi vuotta. Perustamisvaiheen ensimmäisten asiakkaiden rinnalle on saatu monia uusia. Useimpina toimintavuosinaan yritys on tuottanut voittoa. Taloudellisen hyödyn lisäksi on saatu synergistä toiminnallista etua edistämällä monin eri tavoin yhteistyötä VTT:n kanssa. Tuotannollinen toiminta on lisännyt puhdastilan monipuolisen infrastruktuurin teollista hyötykäyttöä.

 

Elektan magnetoenkefalografialaitteen aivojen signaaleja mittaavat anturisirut valmistetaan VTT Memsfab Oy:ssä (kuva: Elekta).

Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00