Sign In

VTT iBEX – Ratkaisuja. Ei pelkkää tutkimusta.

 

Photo by Nadine Shaabana on Unsplash

Uusi vuosi, sama vanha ilmastonmuutos. Sama resurssien riittämättömyys. Samat kyberuhat ja terveydenhuollon kustannusten kasvu. Paitsi että nyt ravistellaan itsemme hereille ja kääritään hihat! Tulevaisuus tehdään tänään.

Otimme haasteen vastaan

Maailmanlaajuisten ongelmien ratkomiseksi on ajateltava isosti ja pistettävä itsensä likoon tutkijana, insinöörinä ja ihmisenä. Me haastamme itsemme, kyseenalaistamme totutut tavat sekä yllytämme yritykset ja yhteiskunnalliset toimijat yhteistyöhön.

VTT iBEX on kiitorata keksinnöille, jotka muuttavat maailmaa. Ohjelma rahoittaa joka vuosi kymmenkunta projektia, jotka syntyvät tutkijoiden intohimosta ratkaista heitä eniten kiehtova globaali haaste. Asiantuntijoilla on vajaa vuosi aikaa löytää pullonkauloihin ratkaisuja, joilla on merkitystä.

Kaikki tutkimusprojektit liittyvät VTT:n strategisiin painopisteisiin: globaaleihin haasteisiin, jotka ratkaisemalla syntyy kasvun mahdollisuuksia niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Uskomme teknologiaan - ja ihmisten intohimoon. Teknologista kehitystä kiihdyttämällä kestävä tulevaisuus on tässä jo ehkä ensi maanantaina.

 

Meidän pitää jutella

Ei me tätä yksin osata tehdä. Vuoropuhelu on meille elinehto, ja haluamme kutsua alojen parhaat osaajat ideoimaan yhdessä. Olitpa yrittäjä, viranomainen, tehdasinsinööri, maanviljelijä tai ravitsemusterapeutti - meidän pitää jutella.

Tutustu tämänvuotisiin iBEX-projekteihin ja soita tai twiittaa meille, mikäli sydämesi sykkii samaan tahtiin seuraavien aiheiden kanssa:

Ota yhteyttä