Sign In

​Tietointensiiviset tuotteet ja palvelut

 

​Es​imerkkejä tutkimustuloksista 2014

 

Luomme TEOLLISEN INTERNETIN avulla uutta teollista ja palveluliike-
toimintaa liittämällä älykkäät laitteet ja niitä käyttävät ihmiset analytiikkaan ja päätöksentekoon. FIIF-foorumi tuo ketteryyttä tuote- ja palvelukokeiluihin.​

Lue lisää:


Katso myös VTT Visions -julkaisu:

 

Olemme mukana kehittämässä Euroopan laajuista kybervaroitusjärjestelmää.
CYBER WAR ROOM -laboratoriossamme kyberturvallisuustestausta voidaan tehdä hallitusti, luotettavasti ja luottamuksellisesti.​

Lue lisää:  

 

Kehittämämme UUDENTYYPPINEN MAGNETOMETRI voi korvata 
perinteistä tekniikkaa esimerkiksi aivokuvauksessa, malminetsinnässä ja molekyylidiagnostiikassa. Sen valmistuskustannukset ovat 70 - 80 %
perinteistä tekniikkaa edullisemmat.

Lue lisää:​  

 

Löysimme uuden tavan tuottaa YMPÄRISTÖN ENERGIASTA SÄHKÖENERGIAA. Menetelmää voidaan hyödyntää energiankeräimissä, joita tarvitaan muun muassa langattomissa, energiaomavaraisissa antureissa ja lääketieteen implanteissa.

Lue lisää:​ 

 

 

Kehittämällämme massavalmistusmenetelmällä voidaan valmistaa KUVIOITUJA, TAIPUISIA ORGAANISIA AURINKOPANEELEJA. Kuviointi lisää mahdollisuuksia tuoda paneelit osaksi sisustusta ja esineitä.

Lue lisää:​ 

 

 

Suomalainen Rikola Oy ja irlantilainen InnoPharma Labs ovat lanseeranneet tuotteet, joissa hyödynnetään kehittämäämme Fabry-Perot interferometriteknologiaan pohjautuvia MINIATYRISOITUJA OPTISIA MITTAUSKOMPONENTTEJA.

Lue lisää:​ 

 

 

VTT:n johtamassa eurooppalaisessa PredictND-projektissa kehitämme ja otamme käyttöön uusia terveydenhuollon TYÖKALUJA MUISTISAIRAUKSIEN VARHAISEEN DIAGNOSOINTIIN. Siirrämme sairaaloiden käyttöön mm. kuva-analyysiteknologiaa.

Lue lisää:​ ​

 

 

Revenio Group Oy on yhteistyössä kanssamme kaupallistamassa kehittämäämme hyperspektrikamerateknologiaa tavoitteena saada markkinoille SEULONTALAITE IHOSYÖVÄN TUNNISTAMISEEN.

Lue lisää:​ 

 

Suomalaisinnovaatiot mullistavat sähköauton käytön. Yhdessä yritysten kanssa kehittämämme SÄHKÖAUTOLATAUKSEN ÄLYRATKAISUT mahdollistavat muun muassa sähköauton standardipohjaisen ​latauksen ja lataustolpan etävarauksen. 

Lue lisää:​