Sign In

Opiskelijoille

 

VTT:llä työskentelee vuosittain useita kymmeniä eri alojen opiskelijoita määräaikaisina harjoittelijoina ja opinnäytetyöntekijöinä. Harjoittelujaksojen ja työsuhteiden pituudet vaihtelevat muutamasta kuukaudesta vuoteen.

Harjoittelijamme saavat tuekseen oman alansa asiantuntijoiden ammattitaidon ja korkeatasoisen tieteellisen osaamisen.

Ilmoitamme harjoittelupaikoista Avoimet työpaikat-sivullamme. Tehtäviimme haetaan sähköisellä hakulomakkeellamme tehtäväkohtaisesti.

Kesäharjoittelija

VTT:n kesätyöpaikat ovat nyt auki avoimet työpaikat -sivustoillamme. Hakuaika on 2.1.2020 - 9.2.2020. Muistathan hakea kesätyöpaikkaa ajoissa, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien harjoittelijoiden löydyttyä. Kaikki VTT:n kesätyöpaikat löydät listauksesta etuliitteellä VTT Summer Internships 2020. Palkkaamme tänäkin vuonna yli 30 opiskelijaa ja vastavalmistunutta monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Hae nyt ja aloita urasi VTT:llä!

Kesätyöntekijämme työskentelevät pääsääntöisesti n. kolme kuukautta kesäkuusta elokuuhun. Kesätyöntekijänä sijaistat lomalla olevia VTT:läisiä ja työskentelet käynnissä olevissa projekteissa ja hankkeissa. Pääsääntöisesti kesätyöpaikkamme ovat maisterivaiheen opiskelijoille, mutta paikkoja saattaa olla myös opintojensa alkuvaiheessa oleville.

 

VTT on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa vastuullisena työnantajana. Lisäksi VTT edistää nuorten työllistymistä ja tulevaisuuden työelämän rakentamista olemalla mukana Suomen mentoreiden Tehdään töitä 2020 -kampanjassa.

Opinnäytetyöharjoittelija

Opinnäytetyöntekijät kirjoittavat tutkintoonsa liittyvän lopputyön osana VTT:n projektia tai hanketta ollen näin tärkeä osa projektin onnistumista. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, tämä saattaa olla juuri sinulle! Mikäli avoimista paikoistamme ei löydy sopivaa paikkaa, voit olla yhteydessä Rekrytointi-tiimiimme, osoitteessa recruitment@vtt.fi.

Tutkimusharjoittelija

Tutkimusharjoittelijamme työskentelevät tuntityöntekijöinä opintojensa ohessa tai kokoaikaisena opintojensa loppuvaiheessa yhdistäessään projektityön ja lopputyön tekemisen. Pääset tutustumaan tutkijan työhön ja työnkuva onkin lähellä vastavalmistuneen tutkijan työnkuvaa. Tutkimusharjoittelijoiden lisäksi meillä on harjoittelijoita, jotka työskentelevät mm. viestinnän, talouden tai henkilöstöasioiden parissa.

Työharjoittelija

Voit myös suorittaa meillä opintoihisi liittyvän harjoittelun. Työharjoittelijamme ovat pääsääntöisesti ammattikorkeakouluopiskelijoita, joilla on oma rahoitus. Työharjoittelijana pääset tutustumaan tutkimus- ja kehitystyöhön sekä oppimaan uutta.   

VTT Nuoret

VTT Nuoret on kaikki toimipaikkamme kattava verkosto, jonka kautta voit tutustua uusiin ihmisiin erilaisten tapahtumien ja projektien muodossa. VTT Nuoret järjestää toimintaa ulkomaan ekskursioista yritysvierailuihin ja osallistuu myös aktiivisesti VTT:n uudistamiseen ja kehittämiseen.

VTT on yksi Euroopan nuorten tutkijoiden verkoston YEAR:n perustajajäsenistä. Young European Associated Researchers järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia ympäri Eurooppaa.