Sign In

Vaikuttavuus

 

​PK- ja suuryritysten kilpailukyky kasvaa, kun VTT on vahvasti mukana

Yritysten kasvu syntyy innovaatioista. Siksi VTT on tärkeä kumppani suomalaisille yrityksille ja useille maailman johtaville organisaatioille.

Kun haluat yrityksellesi kasvua ja menestystä, sitä tarjoaa VTT – ensiluokkainen T&K-organisaatio, jolla on huipputason asiantuntijat, tutkimuslaitteistot ja maailmanlaajuiset verkostot. Olemme arvostettu kumppani, jonka avulla vahvistat liiketoimintaasi ja erottaudut edelläkävijänä kilpailijoistasi. Innovaatiomme ohjaavat yrityksesi menestyksen tielle.

Tarjoamme teknologioita, liiketoimintakonsepteja ja innovaatiopalveluita, joilla tehdään todellisia läpimurtoja. Tehtävämme on lisätä sinun yrityksesi kilpailukykyä, tuloksellisesti. Ota yhteyttä!

​    ​ 

36%

suomalaisissa innovaatioissa
on VTT mukana

Teknologian arvo
punnitaan tuloksilla ja vaikuttavuudella

VTT:n mukanaolo yrityksessä ja tuottamamme innovaatiot voivat lisätä suoraan yrityksen kasvua ja toimialan kilpailukykyä. Tämä näkyy uusina yrityksinä, -työpaikkoina sekä kasvuna hyvinvoinnin ja kansantalouden mittareissa.

58%

ilmoitti kilpailukyvynsä  parantuneen

Asiakkaat arvostavat VTT:n osaamista

​VTT teetti vuonna 2017 Feelback Groupilla asiakastutkimuksen. Lue asiakkaiden kokemuksista VTT-hankkeista täältä.

17

yritystä tämänhetkisessä portfoliossamme

VTT tukee suomalaista talouskasvua

VTT:n asiakkaat ovat arvioineet, että yhteistyö VTT:n kanssa on lisännyt kilpailukykyä, kannattavuutta ja verkostoitumista. Tämän tuloksena on syntynyt kasvua. Yhtenä VTT:n toimintatapana on luoda uusia VTT-teknologialähtöisiä yrityksiä, joilla on vahva kansainvälinen kasvukyky. VTT Venturesilla on vahva rooli tässä.

​1.

VTT jätti eniten patentti-
hakemuksia Suomeen 2016

IPR edellä ulkomaille

​Ulkomaiset asiakkaat kiinnostuvat VTT:stä usein juuri IPR-omaisuutemme ansiosta. Se on meille erottuvuustekijä kilpailijoihin.

Lukuisia

vaikuttavia referenssejä

Katso VTT:n referenssit

​VTT tekee teknologiasta tulosta eri alueilla. Katso referenssicaset langattomasta mittaamisesta kestävämpiin kulutusosiin täältä.

77%

kertoi VTT-hankkeen edistäneen heidän markkinointiaan

For Industry veturina valmistavalle teollisuudelle

​VTT starttasi vuoden alussa For Industry -kärkiohjelman, jonka tähtäin on kohdistettu palvelemaan Suomen valmistavaa teollisuutta.

​​

1200

myönnettyä patenttia tai
patenttihakemusta

Sisäinen yrittäjyys

Sisäinen yrittäjyys -ohjelmamme avulla kannustamme asiantuntijoitamme ja tutkijoitamme startup-yrityksen perustamisessa ja ​siivitämme uuden teknologian viemisessä kansainvälisille markkinoille.

2X

arvokkaampi biotalousklusteri vuonna 2025

​Markkinoille nopeammin ja pienemmillä kustannuksilla

​Nopeuta uusien tuotteiden ja prosessien kaupallistamista ilman omia investointeja pilottimittakaavan koelaitteistoihin tai muihin kalliisiin tutkimuslaitteisiin.

4

palvelua yrityksesi käyttöön

Transitiojohtaminen

​Tarjoamme työkaluja, joilla voit positioida organisaatiosi suhteessa globaalien ajurien muutoksiin ja teknologiamuutoksiin.

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00