Sign In

Referenssit: Terveys ja hyvinvointi

 

​​Asiakastarina: Tekoäly hyvinvoinnin keskiössä

AlvinOne on mobiilisovellus, jonka avulla on mahdollista ennakoida ja ehkäistä sairauksia. AlvinOne-tiimin visiona on, että ihmiset pystyvät ottamaan itse vastuun omasta hyvinvoinnistaan.

​ ​​​

​​​​Asiakastarina: Uusi edullinen, luottokortin kokoinen pikatesti kertoo, oletko ajokunnossa

Goodwiller Oy:n Promilless-testi mullistaa veren alkoholipitoisuuden itsetestauksen, sillä se mittaa alkoholipitoisuuden käyttäjänsä syljestä.

​ ​​​

​​​​Parempaa diagnostiikkaa neurologisiin sairauksiin

VTT:n spin off -yritys Combinostics kehittää kliiniseen diagnostiikkaan ja datan analysointiin ratkaisuja, joiden avulla neurologisista sairauksista voidaan tehdä yhä tarkempia diagnooseja.

​ ​​​

​​​​Kauneuslaastari

VTT kehitti kauneuslaastarin, joka tuottaa tarvitsemansa sähkövirran entsyymien avulla sokerista ja ilmasta. Tuoteideaa voidaan soveltaa myös lääkevalmisteisiin.

​ ​​​

​​​​Maukkaampia kalaruokia terveellisemmin

VTT kehitti Hätälän kalatuotereseptejä tutkimalla eri raaka-aineiden ja tuotantotekijöiden vaikutusta tuotteiden makuun ja rakenteeseen.

​ ​​​

Keksillä kylläiseksi

VTT testasi kylläisyyteen liittyvät ominaisuudet ja jatkokehitti tuotetta vertailemalla raaka-aineita sekä kehittämällä reseptejä ja tuotantomenetelmiä.

​ ​​​

Painettua diagnostiikkaa

Yhteistyössä Orion Diagnostican kanssa kehitettiin uuden sukupolven hygieniatesti, joka on tarkoitettu siivousprosessien tehokkuuden seurantaan pinnoilla, joilla proteiinikontaminaatio on mahdollinen.

​ ​​​

​​​​Sydänfilmi kännykkään

VTT:n kehittämällä sovelluksella kuluttaja voi mitata sydänfilminsä missä tahansa. Sovellus rekisteröi rytmihäiriöt heti niiden ilmaantuessa, ja auttaa siten ehkäisemään sydänperäisiä sairauksia ja uupumukseen asti johtavaa stressiä.

​ ​​​

​​​​Lääketieteellisen kuvantamislaitteen kehittäminen ihosyövän diagnosointiin

VTT:n teknologiassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pieni optinen vaimennus, laajakaistaisuus ja polarisaatiosta riippumaton toiminta sekä erityisen tiheä integrointi, pieni hinta ja teollinen massavalmistettavuus.

​ ​​​
Ota yhteyttä